Sâmbătă, 26-05-2018, 08:21:59
Bine aţi venit, Vizitator
Principală » Articole » Gastronomie » Retete culinare

Crap cu legume la cuptor
Ingrediente

crap 2,5 kg
ceapa 5 buc
morcov 5 buc
rosii 6 buc
250 ml must alb
(sau vin. . . eu nu am avut)
sare
ulei
condiment pentru peste 
5 catei de usturoi

Preparare

Pestele se curata de solzi si intestine se portioneaza in bucati potrivite apoi se sareaza si condimenteaza; 

Legumele se taie rondele si se aseaza sub forma de pat intr-o tava in care am turnat cam 100ml ulei. Peste legume asezam bucatile de peste, turnam si mustul (sau vinul) dupa care il introducem la cuptor cam 40 min la foc potrivit. 

Spre sfarsitul timpului de coacere adaugam si cateii de usturoi usor zdrobiti. 

Se serveste de preferinta cu paine proaspat scoasa din cuptor. 

Pofta buna!
Categorie: Retete culinare | Adăugat de: admin (17-09-2012)
Vizualizări: 41 | Tag-uri: crap la cuptor, peste, crap cu legume la cuptor | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: