Joi, 16-08-2018, 14:33:48
Bine aţi venit, Vizitator
Principală » Articole » Gastronomie » Retete culinare

Paste bolognese
Ingrediente

300 g carne tocata
1 morcov
2 cepe
2 gogosari
2 catei de usturoi
1 canita ulei
parmezan
patrunjel
sare
piper
boia iute
sos de rosii

Preparare

Se toaca ceapa marun se pune la calit, razuiti morcovul si il adaugati peste ceapa, apoi tocati gogosarii si ii puneti la calit, adaugati ulterior carnea tocata si o caliti putin, adaugati sucul de rosii. Acoperiti tigaia si lasati sa fiarba compozitia aproximativ 45 min (amestecand din cand in cand ca sa nu se afume). 

Adaugati apoi cateii de usturoi tocati, patrunjelul tocat marunt si o parte din parmezan si lasati sa fiarba pentru inca 15 minute, de data asta fara capac si amestecand din cand in cand. 

Intre timp fierbeti pastele. 

Pofta buna!
Categorie: Retete culinare | Adăugat de: admin (20-09-2012)
Vizualizări: 49 | Tag-uri: spaghetti cu carne, paste bolognese, Paste, macaroane cu carne, paste cu carne | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: