Marţi, 13-11-2018, 17:38:35
Bine aţi venit, Vizitator
Principală » Articole » Gastronomie » Retete culinare

Rasol de salau
Ingrediente

un peste salau
2-3 morcovi,
o telina mica,
o ceapa 
2-3 cartofi curatati de coaja
o lamaie,
putin ulei
sare,
cateva boabe piper

Preparare

Se curata pestele de solzi si intestine, se spala cu apa rece, se scurge si se tine la frigider. Intr-o cratita punem la fiert ceapa, morcovii, telina si cartofii cu sare dupa gust, boabele de piper si cand sunt fierte adaugam salaul intreg sau taiat bucati mari si mai fierbem inca 10 minute la foc potrivit. 

Se scoate apoi pestele pe platou si in jurul lui asezam legumele taiate rondele sau bucati (fara ceapa) peste care stoarcem lamaia, stropim cu putin ulei si patrunjel verde.

Pofta buna!
Categorie: Retete culinare | Adăugat de: admin (20-09-2012)
Vizualizări: 30 | Tag-uri: salau, peste, preparate din peste, rasol de salau | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: