Marţi, 13-11-2018, 17:38:17
Bine aţi venit, Vizitator
Principală » Articole » Gastronomie » Retete culinare

Rata cu portocale
Ingrediente

2 rate 
zarzavaturi 
sucul de la 2 portocale 
vin rose 
2-3 portocale mari 
sare,
piper,
chimion,
eros pista-asta este pasta de ardei iute 
varza

Preparare

Se fierb ratele in oala sub presiune vreo 30 min, se pastreaza o parte de supa, se pun bucatile de carne in tava, se asezoneaza cu diverse mirodenii, se taie portocalele felioare, se da la cuptor 1 ora si jumatate la 170 de grade.

Intre timp se prepara varza caramelizata, de 2 feluri, una simpla si una cu eros pista, picanta.
Se scoate sucul din portocale si la sfarsitul prepararii se amesteca cu vinul rose si o linguritza plina de eros pista, se varsa peste rate si se mai lasa la cuptor cateva 20 minute.

Pofta buna!
Categorie: Retete culinare | Adăugat de: Georgia (20-09-2012)
Vizualizări: 47 | Tag-uri: rata cu portocale, rata umpluta, rata | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: