Sâmbătă, 26-05-2018, 08:11:40
Bine aţi venit, Vizitator
Principală » Articole » Gastronomie » Retete culinare

Rulada Passion
Ingrediente

Foaie:
6 oua 
6 lg zahar 
6 lg faina 
2 lg cacao 

Crema: 
200 gr ciocolata alba 
200ml frisca lichida 
esenta vanilie 
1/2 plic tort-gelee 
125 ml zeama de compot caise

Preparare

Foaia de rulada o preparam astfel: se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se bat spuma cu 4 lg de zahar iar galbenusurile cu restul. Se amesteca usor cele doua compozitii si se adauga faina cernuta. Impartim in doua compozitia iar in una adaugam cacaoa. 

Cele doua compozitii se pun in pungi separat si se taie coltul. Turnam pe hartie de copt fasii alternative. Se coace la foc potrivit. Dupa ce s-a racit foaia o umplem cu crema preparata astfel: ciocolata alba o rupem bucatele mici si impreuna cu frisca o punem la topit. Dupa ce s-a topit crema se da la rece(2 ore)apoi se spumeaza cu mixerul si se aromatizeaza.

Rulam foaia umpluta cu crema si o dam la rece pentru o ora. Preparam tortul-gelee dupa instructiunile de pe plic si ungem rulada cu ajutorul unei pensule de patiserie.

Pofta buna!
Categorie: Retete culinare | Adăugat de: Georgia (21-09-2012)
Vizualizări: 72 | Tag-uri: prajitura passion, Passion | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: